21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023
Array

În comă după ce ar fi căzut de la etajul 4

În comă după ce ar fi căzut de la etajul 4

 Căzătură sau s-a aruncat de la etajul 4? Aceasta este întrebarea pusă de anchetatori privind un caz petrecut în miez de noapte pe o stradă din Târgu Frumos. Un trecător a auzit strigătele de durere ale victimei și a solicitat de urgență echipaje medicale la fața locului. Acesta era pe trotur cu răni deschise. A fost transportat de urgență la Iași pentru operații. Polițiștii au preluat și ei cazul urmând să se stabilească circumstanțele cum s-a petrecut nefericitul eveniment.

 Un bărbat în vârstă de 26 ani din Republica Moldova se zbate între viață și moarte după ce a căzut de la etajul 4 a unui bloc din Târgu Frumos. Acesta a fost găsit de un trecător în agonie pe trotuarul din fața scării aflată pe strada Petru Rareș. Prezenta numeroase fracturi și nu se mai putea mișca. Echipajele medicale au venit la fața locului în urma apelului la 112.

Medicul Diana Cimpoeșu, șef UPU SMURD Iași spune că pacientul era în comă, cu diferite politraumatisme, șoc hemoragic și leziuni abdominale și la nivelul capului.

Bărbatul a fost intubat, preluat de medici şi transportat la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, acolo unde a fost supus unor intervenții chirurgicale de urgență având vezica ruptă, leziuni la nivelul bazinului, toracelui și a craniului.

Starea bărbatului este critică, afându-se internat la secția de ATI sub supraveghere medicală beneficiind de tratament.

Oamenii legii au intrat și ei pe fir. Fac cercetări și spun că până acum nu sunt suspiciuni că ar fi fost împins de cineva să facă acest gest. Bărbatul se pare că era singur în locuință, ușa fiind încuiată pe dinăuntru, geamul de la o cameră fiind larg deschis. De asemenea, nu s-au găsit bilete de adio sau mesaje care să indice un act suicidal.

Nefericitul moment s-a petrecut în dimineața zilei de 13 septembrie, în jurul orei 03:00.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow