20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

În comă de la o lovitură de topor

Zi de naștere fatală pentru un cetățean din Ruginoasa: înainte de sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, când trebuia să își sărbătorească ziua numelui, era cât pe ce să își piardă viața;a ajuns în comă la spital, iar agresorul s-a ales cu dosar penal.

Mihai Topolniceanu din Dumbrăvița a ajuns sâmbătă noaptea în comă la Compartimentul de Urgențe al Spitalului Municipal din Pașcani, după ce a primit un topor în cap. Bărbatul de 46 de ani, a fost agresat pe drumul către casă de un consătean de aceeași vârstă cu el, pe fondul consumului de alcool, o singură lovitură fiindu-i aproape fatală. Datorită stării foarte grave în care a ajuns la spital, victima a fost transportată de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Iași în vederea unei operații și a unor tratamente de specialitate.
Precizăm că agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, pe numele său fiind întocmit dosar penal. Tot ieri au ajuns la Compartimentul de Urgențe al Spitalului Municipal din Pașcani 2 tineri în urma unor agresiuni ușoare, iar după tratarea rănilor au fost trimiși la domiciliu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow