More

  În ce stadiu sunt lucrările de asfaltare și modernizare a trotuarelor din Pașcani

  Array

  În ce stadiu sunt lucrările de asfaltare și modernizare a trotuarelor din Pașcani

   Și în aceast an Pașcaniul este un șantier, administrația locală încercând să acopere mai toate problemele din oraș, mai ales cele ce țin de asfaltarea drumurilor și modernizarea trotuarelor. Astfel, pe strada Gării încă se lucrează, acolo unde are “de suferit” și luciul de apă de la Peștișorul. De muncă mai este și pe strada Nicolae Iorga inclusiv pe panta Mârzasca. Pășcănenii sunt mulțumiți însă spun că mai sunt multe de făcut în oraș mai ales privind iluminatul public.

  Mai sunt câțiva pași până începe toamna, iar bilanțul lucrărilor din Pașcani este unul mulțumitor, spun reprezentanții administrației locale. Șantiere încă mai sunt în oraș.

  De exemplu pe strada Gării unde au început lucrările în urmă cu câteva luni încă se lucrează, fiind turnat 70 % din primul strat de asfalt. În același timp se refac și trotuarele și se montează bordurile.

  De asemenea, în zona lacului Peștișorul mai sunt de făcut racorduri și de tras conduce la gospodăriile din zonă.

  Au fost asfaltate și parcările din zona Gării Pașcani.

  De asemenea și strada Nicolae Iorga este spre finalul lucrărilor. După data de 15 septembrie lucrările vor începe în forță, acum fiind pauza tehnologică pentru tasarea pământului.

  Acolo unde au fost făcute sesizări de către cetățeni, trotuarele au fost asfaltate, aici fiind vorba despre starda Grădiniței, Alea Izvoaarelor, strada 1 Decembrie în zona Bisericii Catolice.

  De asemenea au fost plombate și străzile unde gropile din asfalt creau probleme șoferilor.

  Lucrările sunt execuatte de firme care au câștigat licitațiile dar și de către Serviciul de Gospodărie Comunală din cadrul Primariei Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “Cîțu a provocat o criză în Alianță pentru a-și arăta mușchii în PNL”

  Reformele adevărate și eficiente se produc doar prin voință politică și prin cooperare; indiferent de popularitatea unor decizii sau a altora. Decizia de astăzi...

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet