26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

În anul Centenarului, mulţi copii învaţă exact ca acum 100 de ani. Sute de școli nu sunt încă pregătite

Ultimele știri

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de prima zi de şcoală, sute de unităţi de învăţământ nu sunt încă pregătite pentru a-şi primi elevii.

În anul Centenarului, mulţi copii învaţă exact ca acum 100 de ani, în săli cu pereţi scorojiţi şi toaleta în curte. Pe de altă parte, scoala din Fâstâci, judeţul Vaslui, aproape terminată, rămâne simbolul incompetenţei şi nepăsării autorităţilor. Clădirea, în care s-au investit peste 3 milioane de lei, stă de 11 ani nefolosită din cauza unui litigiu între autorităţile locale şi constructor. (…)

Şi într-o comună din Iaşi, la Movileni, copiii vor învăţa în aceeaşi şcoală veche.

Aşa arată o toaletă în 2018 la şcoala din Potangeni, judeţul Iaşi. Autorităţile promit una decenţa de peste 10 ani. Atunci au început această construcţie pentru care au obţinut 100.000 de euro, dar nu au terminat-o. Între timp, înăuntru cresc copaci, iar construcţia este într-o stare jalnică.

Continuarea pe Stirile PRO TV

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI