More

  In acest weekend: Olimpiada Sportului Scolar la handbal gimnaziu

  Array

  HANDBAL

  Dupa ce, weekendul trecut a avut loc competitia liceenilor la handbal in cadrul Olimpiadei Sportului scolar, in acest sfarsit de saptamana va fi randul celor de la gimnaziu.

  Astfel, sambata si duminica, 16-17 februarie 2013, in sala de sport ce apartine Colegiului National “Mihail Sadoveanu” Pascani, urmeaza faza locala la handbal pentru elevii din clasele V – VIII.

  La aceasta competitie sunt invitate toate unitatile de invatamant din municipiul Pascani, iar competitia va debuta sambata 16 februarie la ora 9.00.

  In cadrul emisiunii “Ora de Sport”, un profesor pascanean a atras atentia ca echipele scolilor din Pascani risca sa nu mai ajunga la competitii din lipsa banilor.

  Este vorba despre Mihai Banila, profesor de sport la Liceul Teoretic “Miron Costin”, care a declarat ca elevii pascaneni risca sa nu poata ajunge la competitiile de la Iasi, cu toate ca se vor califica, din lipsa fondurilor.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp