More

  Imnul Pascaniului, din nou, în atenţia consilierilor locali – AUDIO

  Are sau nu nevoie municipiul Paşcani de un imn al localităţii? Subiectul a revenit în dezbaterea legislativului local, în şedinţă care a avut loc pe 18 iulie. Acum 17 ani de zile la initiativa consilierului Vasile Avramiuc a fost compusă o astfel de melodie dar proiectul a fost abandonat. Imnul este de Constantin Florescu, interpret de muzică uşoară născut la Paşcani iar versurile au fost compuse de Vasile Avramiuc.

  Consilierul păşcănean a propus să fie audiat la festivitatea de deschidere a Zilelor Municipiului Paşcani.

  Primarul municipiului, spune că mai întâi ar trebui achitata nota de plată. Problema a rămas nerezolvată din 2007 din cauza discuţiilor apărute atunci în spaţiul public.

  În replică consilierul Avramiuc a precizat că toate costurile pentru realizarea compunerea imnului au fost plătite de el.

  Subiectul a rămas şi de acesta dată fără nici un răspuns concret. Consilierii din opoziţie au reclamat că ei nu au ascultat niciodată imnul şi au propus ca înainte de a fi folosit oficial să fie asumat prin vot de legislativul local.
  Rămâne de văzut dacă subiectul va reveni sau nu în atenţia consilierilor locali. Dacă va fi aprobat imnul Pascaniului ar urma să fie intonat în deschiderea activităţilor oficiale organizate de administraţia locală.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Repartizarea computerizata. Cu ce medii s-a intrat la liceele din Pascani

    Repartizarea computerizată la liceu a absolvenților de clasa a VIII-a a avut loc in cursul zilei de vineri. Pentru participarea la concursul de admitere...

  Străzi pregătite pentru asfaltare. Lucrările încep săptămâna viitoare

  Primăria Paşcani anunţa că săptămâna viitoare încep lucrările de asfaltate şi pe străzile Calea Iașului, Tudor Vladimirescu din Sodomeni și Fundac Fântânele. În aceste...

  Se simplifică procesul de înmatriculare, înregistrare și radiere a vehiculelor

  Vineri, 10 iulie 2020, începând cu ora 10.00, la sediul MAI, au loc declarații de presă referitoare la noile reglementări pentru simplificarea procesului de...

  Opinii