10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Îmbulzeală pentru pensii și alocații. Poștașii au fost „încolțiți” de cei care au rămas fără bani – VIDEO

- Advertisement -

Sarbatorile de iarna au saracit buzunarul multora. Asa se faca ce in prima zi de acrodare a tuturor categoriilor de pensie si alocatie, Oficiul Postal din Zona Deal a Pascaniului a fost luat cu asalt de cetateni, pentru ca nu au mai avut rabdare ca postasul sa ajunga acasa la beneficiari. Acestia, cand au iesit din sediu, au fost inconjurati de oameni, mai ales de cei de etnie rroma, pentru a fi primii care i-au banii care li se cuvin.

Postasii pascaneni au facut astazi, 14 ianuarie, cu greu fata numarului mare de oameni care s-au adunat la Oficiului Postal nr 1, pentru a fi primii care primesc bani cuveniti de la pensie sau alocatie. Tiganii de pe strada Unirii si Vatra i-au inconjurat pe postasii care aveau geanta ticsita cu bani.

bani pentu romi

Cum au vazut ca sunt filmati, tiganii au inceput sa injure, sa faca semne obscene si sa-si dea pantalonii jos.

Dirigintele Oficiului Postal nr 1, Petru Ilade, roaga cetatenii pensionari si cei care primesc alocatii sa aiba rabdare pentru ca totul trebuie sa decurga conform unui grafic, in perioada 14 – 27 ianuarie, bani fiind pentru toate persoanele beneficire. BITTV.INFO

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow