More

  Îmbulzeală la fasole şi cârnaţi pe Esplanada din Paşcani

  Array

  O mie de porţii de fasole cu cârnaţi au fost date astăzi păşcănenilor care au ieşit pe Esplanda Municipiului pentru a participa la programul oferit de administraţia locală cu ocazia zilei de 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României. Pofticioşii au spus că sunt gustoase şi că ar fi bine să le dea în fiecare an.

  Fasole cu cârnaţi, murături şi un pahar de vin roşu, fiert. Acesta a fost meniul zilei oferit de administraţia locală, păşcănenilor care au ieşit pe Esplanada Municipiului pentru a sărbători Ziua Naţională a României.

  În jurul orei 12.00 aproape o sută de oameni s-au aşezat la rând, la corturile special amenajate, de unde s-a servit mâncarea.

  Bucătăreasă localului unde s-a făcut mâncarea spune că aceasta e gustoasă şi că s-au făcute o mie de porţii ca să ajungă pentru toţi cei care au vrut să se înfrupte.

  FASOLE 1 DEC 2015

  Cei care au stat la rând pentru o porţie de fasole cu cârnaţi spun că s-a meritat aşteptarea.
  Sunt care nu au mai aşteptat până acasă să manace, astfel au decis să ia masa în oraş. Ei s-au aşezat lângă rondurile de flori, iar bordura de marmură a fost locul numai bun unde să mănânce fasolea cu cârnaţi şi murături.

  Suma alocată pentru masa tradiţională românească, de către administraţia locală a fost de 30.000 lei. Poliţiştii locali au supravegheat zona pentru a nu se întâmplă incidente, iar muncitorii de la Eco Salubritate au curăţat imediat după ce oamenii au terminat de mâncat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  O fostă procuroare din Pașcani și o vecină de-a ei, găsite moarte în casă. A fost deschis dosar penal

  Fosta procuroare, Codruta Pantazi, cumnata fostului primar, Dumitru Pantazi, a fost gasita fara suflare in propria locuinta, in cursul zilei de sambata, 16 ianuarie...

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI