11.3 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022
Array

Îmbulzeală la fasole şi cârnaţi pe Esplanada din Paşcani

- Advertisement -

O mie de porţii de fasole cu cârnaţi au fost date astăzi păşcănenilor care au ieşit pe Esplanda Municipiului pentru a participa la programul oferit de administraţia locală cu ocazia zilei de 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României. Pofticioşii au spus că sunt gustoase şi că ar fi bine să le dea în fiecare an.

Fasole cu cârnaţi, murături şi un pahar de vin roşu, fiert. Acesta a fost meniul zilei oferit de administraţia locală, păşcănenilor care au ieşit pe Esplanada Municipiului pentru a sărbători Ziua Naţională a României.

În jurul orei 12.00 aproape o sută de oameni s-au aşezat la rând, la corturile special amenajate, de unde s-a servit mâncarea.

Bucătăreasă localului unde s-a făcut mâncarea spune că aceasta e gustoasă şi că s-au făcute o mie de porţii ca să ajungă pentru toţi cei care au vrut să se înfrupte.

FASOLE 1 DEC 2015

Cei care au stat la rând pentru o porţie de fasole cu cârnaţi spun că s-a meritat aşteptarea.
Sunt care nu au mai aşteptat până acasă să manace, astfel au decis să ia masa în oraş. Ei s-au aşezat lângă rondurile de flori, iar bordura de marmură a fost locul numai bun unde să mănânce fasolea cu cârnaţi şi murături.

Suma alocată pentru masa tradiţională românească, de către administraţia locală a fost de 30.000 lei. Poliţiştii locali au supravegheat zona pentru a nu se întâmplă incidente, iar muncitorii de la Eco Salubritate au curăţat imediat după ce oamenii au terminat de mâncat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow