More

  Îmbulzeală la alimentele gratuite de la UE

  Array

  După luni de aşteptare, locuitorii din Gâștești au primit azi alimentele de la Uniunea Europeană. Sute de familii care beneficiază de acest sprijin s-au prezentat încă de dimineaţă la Căminul Cultural din suburbie pentru a primi pungile de făină şi conservele cu carne.

  Vezi material video în cadrul Știrilor Infobit.

  După îmbulzeală şi ore de stat la coadă 431 de familii nevoiaşe din Gâștești au primit azi alimentele de la Uniunea Europeană. Printre beneficiari este şi această păşcăneancă. Femeia are o pensie de doar 391 lei şi a aşteptat produsele încă de la sfârşitul anului trecut. Speră însă să nu stea mult la rând doarece are probleme de sănătate.

  Nerăbdătoare este şi Maria N. Bătrână nu se aştepta să întârzie aşa mult pachetele, ba mai mult credea că nu se vor mai da în acest an.

  Alţi beneficiari care nu au putut să ajungă din cauza bolilor sau a bătrâneţii au trimis rudele să le ia cele două cutii cu paste, făină, ulei, bulion şi conserve cu carne.

  Menţionăm că mâine păşcănenii vor primi pachetele alimentare de la UE. Acestea vor fi distribuite la ora 9.00 la sala de sport de la Stadionul Municipal Paşcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp