28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Imagini dezolante la Pascani: Fantani arteziene fara apa, copaci uscati si multa mizerie – VIDEO

 

Desi prima luna de vara este pe sfarsite iar meteorologii au anuntat temperature sufocante , la Pascani fantanile arteziene de pe Esplanada nu au fost puse in functiune. Locuitorii din zona au sesizat acest lucru din cauza caniculei resimtite, in contextul in care anul trecut au fot taiati arborii ornamemntali tuia si inlocuiti cu puieti de mesteceni care s-au uscat. Problema va ramane nerezolvata si in perioada urmatoare, pana cand va fi incheiat un contract de mentenanta cu o firma de specialitate, a spus viceprimarul Cristian Ratoi. In momentul de fata pompele de apa sunt stricate, si de fiecare data cand au fost reparate, au functionat perioade scurte de timp.

HAOS IN FATA PRIMARIEI
Nici fantanile arteziene din piata Casei de Cultura si din fata Primariei nu sunt functionale. De asemenea scarile de intrare precum si platoul din fata Primariei au nevoie de reparatii. Unii pascaneni au filmat si postat pe Facebook imagini cu bucatile de placi sparte si bordurile care se desprind, adevarate pericole pentru copiii care se joaca in zona respectiva.
BIT TV a sesizat acesta problama, dar reprezentantii Primariei au refuzat sa raspunda. In schimb pe pagina de Facebook a fost postat un mesaj din care reiese ca ar urma sa fie facute reparatiile necesare.

SEMAFOARE STRICATE

De reparatii au nevoie si cele cateva semafoare din Pascani. Cel de la intersectia de la Spitalul de Urgenta nu functIoneaza de luni de zile, iar unul din cele de la intersectia strazilor Stefan cel Mare cu Gradinitei nu afiseaza corect timpii de asteptare. Reprezentantii Primariei au spus, in repetate randuri, ca nu gasesc piese de schimb. Acum, au inceput demersurile pentru incheierea unui contract mentenanta, pana la sfarsitul anului, pentru suma de 36 000 lei, pentru reparatii si verificari lunare.

IMAGINI DEZOLANTE
La fel de dezolanta este si imaginea de pe unele strazi din centrul municipiului. Trotuarele sunt lipicioase si presarate cu gunoaie, gazonul este uscat pentru ca nu a fost udat, iar in jurul copacilor au crescut balarii. De asemenea gardurile de la rondurile cu flori au fost taiate si inca se mai vad butucii copacilor doborati degeaba de muncitorii Primariei.

Mai mult, cetatenii au reclamat ca o parte din copacii toaletati de pe strada Mihai Eminescu au inceput sa se usuce iar pe Aleea Parcului, in locul gardului viu care a fost scos, au fost plantati puieti de copaci care sau uscat. Reprezatantii Primariei nu au raspuns intrebarilor adresate de BIT TV, privind acesta situatie.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow