9.5 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Imagine şocantă: ISIS i-a condamnat la moarte pe Messi şi Neymar

ISIS a lansat un nou atac la adresa fotbalului, înainte de Mondialul din Rusia.

De această dată Messi şi Neymar sunt printre protagonişti. După ce gruparea teroristă Stat Islamic a dat publicităţii un montaj fotografic în care căpitanul naţionalei Argentinei apare în spatele unor gratii şi varsă lacrimi de sânge, o nouă ameninţare a fost lansată.

“Nu vă veţi bucura de securitate, atâta vreme cât nu trăim în ţări musulmane”, e ameninţarea ISIS, care însoţeşte o imagine cu Messi şi Neymar condamnaţi la moarte.

Claudio Tapia, preşedintele federaţiei argentiniene de fotbal (AFA) şi selecţionerul naţionalei “albiceleste”, Jorge Sampaoli, au avut deja o întâlnire cu ambasadorul Rusiei la Buenos Aires, Viktor Koronelli, după ameninţările grupării teroriste Stat Islamic la adresa starului Lionel Messi, Argentina va disputa două meciuri amicale în Rusia, luna viitoare, unul împotriva reprezentativei ţării gazdă (pe 11 noiembrie), iar celălalt în compania Nigeriei, trei zile mai târziu, ambele pe stadionul Lujniki din Moscova.

“Preşedintele Tapia l-a primit la #Ezeiza (sediul AFA – n.red.) pe ambasadorul Rusiei în Argentina, Viktor Koronelli. Directorul tehnic Sampaoli a dialogat, de asemenea, cu ei”, se precizează în comunicatul federaţiei de la Buenos Aires. (digi24.ro)

DE LA ACELAȘI AUTOR

ŞTIRILE INFOBIT 30 OCTOMBRIE 2017

ŞTIRILE INFOBIT 30 OCTOMBRIE 2017   https://www.youtube.com/watch?v=HMWnrwS1h-0

Alegeri în PNL Pașcani

În data de 29 octombrie, Organizaţia Partidului Naţional Liberal din Paşcani a susținut alegeri la nivelul celor...

Furnizarea apei potabile este întreruptă în Pașcani

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din municipiul Pașcani În vederea remedierii unei avarii la o conductă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI