-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie. Mesaj de Ziua Națională pentru pășcăneni de la primarul, Marius Pintilie

Magia sarbatorilor de iarna va ajunge in municipiul Pascani de Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie, va fi pornit iluminatul festiv pe strazile din oras, iar pascanenii dar si cetatenii care sunt in tranzit se vor bucura de milioane de luminite colorate. Informatia a fost data de primarul, Marius Pintilie, in conferinta saptamanala de presa, sustinuta vineri.

In piateta din fata Primariei, dar si cea din fata Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu”, au fost amenajate parculete cu tematica de sarbatori. Sunt brazi de Craciun, sanii trase de ren, arcade colorate si multe alte decoratiuni.

In aceeasi conferinta, primarul a transmis si un mesaj pascanenilor de Ziua Nationala a Romaniei. „Le transmit in primul rand, sanatate, pentru ca conditiile sunt grele, traversam cu totii o pandemie. Le doresc sa fie bucurosi, mandrii de tara pe care o avem, sa spuna cu tarie si cu capul sus ca suntem romani, suntem un popor bun, un popor drept, care a demonstrat ca poate sa faca si ca ne meritam pe deplin rolul nostru in U.E. Le doresc tot binele din lume, dar in primul rand, sanatate!” a precizat primarul, Marius Pintilie.

Mentionam ca in acest an nu au fost facute noi achizitii in ceea ce priveste iluminatul festiv.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow