20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Iluminatul festiv va fi pornit. În această seară se fac primele probe

- Advertisement -

Mii de beculeţe se aprind  din această seară în municipiul Paşcani. Angajaţii de la Gospodărie Comunală fac primele probe la instalaţiile montate prin oraş, iar dacă nu vor fi probleme luminile vor rămâne în funcţiune şi în zilele următoare. Tot astăzi a fost adus în oraş şi primul vestitor al sărbătorilor de iarnă.

Iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă va fi aprins la Paşcani în aceste zile . Angajaţi de la Gospodărie Comunală fac în această seară primele probe, iar dacă nu vor fi probleme iluminatul festiv va rămâne pornit şi în următoarele zile. Instalaţiile care nu functionaza vor fi înlocuite în cursul zilei de mâine.

Şi primul vestitor al sărbătorilor de iarnă a ajuns astăzi în Municipiu. Zeci de angajaţi ai administraţiei locale au montat un brad înalt de peste 10 metri în Piaţa Casei de Cultură. Pomul va fi decorat cu globuri, beteală şi sute de lumini colorate.

Bradul a fost donat de parohul Bisericii ”Sf. Gheorghe” din Fântânele, părintele Dumitru Cristea. După sărbători pomul va fi folosit la încălzirea bisericii.

Mâine va începe să prindă contur şi Orăşelul Copiilor care va fi amplasat în faţa Casei de Cultură. Firma câştigătoare va monta primele figurine frumos colorate care îi va duce pe cei mici cu gândul la Moş Crăciun. De asemenea, va fi ornată şi platforma din faţa Primăriei cu instalaţii şi decoraţiuni de Crăciun.

Menționăm că Administraţia din Paşcani a alocat, din buget local suma de 85 mii lei pentru Orăşelul Copiilor şi ornamentele din faţa Primăriei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow