18.5 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

Iluminat spectaculos pe scările mari şi mici

- Advertisement -

„A meritat aşteptarea” sau „Foarte frumos” sunt două din comentariile făcute de păşcăneni la câteva imagini publicate pe o reţea de socializare în privința scărilor mari şi mici, iluminate. Probele au fost făcute aseară iar lucrările vor continua. Mai mult, scările mari vor fi luminate până la finalizarea lucrărilor.

SCARI LUMINATE 1

Câteva fotografii şi un clip de câteva secunde publicate pe Facebook au adus sute de aprecieri şi zeci de comenturi ale păşcănenilor care locuiesc în oraş şi a celor care sunt departe de casă.
„Foarte frumos, mulţumim de imagini, numai să se păstreze.”

„Mă bucur pentru Paşcani şi mulţumim pentru poze… suntem şi noi cei plecaţi la curent!”

O parte din păşcăneni se întreba cât o să ţină nouă imagine a scărilor. „Şi cât o să ţină toată frumuseţea asta!? să dea Dumnezeu să ţină măcar cât au ţinut vechile scări şi vechea faleză, dar mă îndoiesc! :(„

„Să se păstreze şi fără a fi vandalizate.”

Alţii spun că „A meritat aşteptarea.”

SCARI LUMINATE 3

Reprezentanţii primăriei din Paşcani spun că de aseară, 22 octombrie au început să fie făcute probe pentru a se verifica dacă instalaţiile puse sunt în regulă.

Mai mult, în următoarea perioadă o să fie făcută proba pe fiecare stâlp în parte iar până la finalizarea lucrărilor, scările mari vor fi luminate pentru cetăţenii care circulă pe acolo.

SCARI LUMINATE 2

Amintim că lucrările din Zona Vale vor fi finalizate la sfârşitul acestui an, deşi recepţia trebuia făcută pe 22 noiembrie. Finanţatorii planului de dezvoltare au acceptat prelungirea acestui termen. În plus vor fi decontate cheltuielile de proiectare şi organizarea şantierului tot de finanţatorii proiectului.

sursa foto – facebook

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow