More

  Ii plac banii de mic. A ajuns la Spital dupa ce a inghitit o moneda de 10 bani

  Array

  moneda 10 baniGarda grea pentru medicii din Compartimentul de Primiri Urgente. In cursul zilei de luni, 4 martie, cadrele medicale au consultat mai bine de 40 de pacienti, care s-au prezentat la Spital, cu diverse afectiuni.

  Un caz mai deosebit, a fost cel al unui baietel de cinci ani, din Pascani, care a fost adus de parinti dupa ce a inghitit o moneda de 10 bani. Mama baiatului l-a lasat fara supraveghere cateva minute, timp in care copilasul s-a jucat cu moneda pe care mai apoi a ingerat-o.

  Medicii din CPU i-au efectuat un consult de specialitate iar in urma ecografiei s-a stabilit ca banutul a ajuns pana in stomac.

  Micutul a fost internat pe sectia de Pediatrie a Spitalului de Urgenta, urmand ca obiectul ingerat sa fie eliminat pe cale naturala.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Noi amănunte din jurul tranzacţiei prin care firma Doinei Cepalis a fost preluată de grupul Holmbergs

  Înţelegerea dintre cele două părţi include atât o componentă în bani, cât şi una în acţiuni. Doina Cepalis a primit un procent din acţiunile...

  Asfalt nou în comuna Moțca. Investiție de 4 milioane de lei

  De cateva zile au inceput lucrari de asfaltare in comuna Motca, in cele doua sate componente. In cadrul unui proiect cu fonduri guvernamentale, s-a...

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI