More

  Idei pentru vacanța de Paști. Maramureș sau Bucovina? Bulgaria sau Grecia?

  Array

  Idei pentru vacanța de Paști

  Nori pufoși, flori colorate, soare mai cald și ziua mai lungă: e clar, a venit primăvara! Și, odată cu ea, dorul de ducă… V-ați făcut planuri pentru vacanța de primăvară? Agențiile vin cu tot felul de oferte pentru cei care nu doresc să petreacă Paștele acasă.

  Maramureș sau Bucovina? Bulgaria sau Grecia? Și de una și de alta pentru cei care doresc să plece câteva zile de acasă. Prețurile sunt convenabile, iar hotelierii au pregătit mese festive pentru sărbătoarea pascală, dar și acces nelimitat la SPA-ul locației alături de plimbările lungi pe malul mării sau drumeții prin pădure.

  În România puteți petrece câteva zile specific zonei unde alegeți să mergeți. Agențiile de turism pun la dispoziție Maramurș și Bucovina.

  În Bucovina, la Hotel Bradul de 3 stele scoateți din buzunar 480 lei, pentru un pachet de 4 zile, cu 3 nopți de cazare, mic dejun și cină cu preparate tradiționale, acces la saună, piscină, jacuzzi și sală de fitnes.

  În Maramurș, Pensiunea Ronișoara vă așteaptă. Aici trebuie să scoateți din buzunar 890 lei, de persoană, regim all inclusiv, pentru un pachet de 4 nopți. Astfel, aveți la discreție mâncare și băutare tradițională. Din program nu lipsește o formație care va cânta în stil maramureșan.

  Pentru cei care doresc să plece departe de casă, au la dispoziție Bulgaria și Grecia. Meniurile sunt cu specific pascal. Prețurile ponesc de la 126 de euro. Transportul din România până la destinație nu este inclus.

  În acest an, Paştele catolic şi cel ortodox cad în aceeaşi zi, la 16 aprilie. Anul viitor, în 2018, catolicii vor sărbători Învierea Domnului la 1 aprilie, iar ortodocşii la 8 aprilie.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prima etapa de dezinsectie la Pascani incepe miercuri

  Comunicat de presa SC CLP ECOSERV SRL Pascani  anunţă că, in perioada 12.08.2020-14.08.2020, in intervalul orar  21,30 – 05,00,  specialiștii serviciului vor desfășura activitatea de...

  Seful Politiei Rurale Pascani, cercetat după ce a refuzat testarea cu aparatul etilotest

  Un polițist pascanean a fost transportat la o unitate medicala din municipiu pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce a...

  Persoanele fizice și camerele video: Patru situații în care poți să le folosești fără să respecți GDPR

  Intrarea în vigoare a Regulamentului european pentru protecția datelor (GDPR) a condiționat folosirea camerelor video de anumite reguli privind protecția datelor, a căror încălcare...

  Opinii