????????????????????????????????????

Idei pentru vacanța de Paști

Nori pufoși, flori colorate, soare mai cald și ziua mai lungă: e clar, a venit primăvara! Și, odată cu ea, dorul de ducă… V-ați făcut planuri pentru vacanța de primăvară? Agențiile vin cu tot felul de oferte pentru cei care nu doresc să petreacă Paștele acasă.

Maramureș sau Bucovina? Bulgaria sau Grecia? Și de una și de alta pentru cei care doresc să plece câteva zile de acasă. Prețurile sunt convenabile, iar hotelierii au pregătit mese festive pentru sărbătoarea pascală, dar și acces nelimitat la SPA-ul locației alături de plimbările lungi pe malul mării sau drumeții prin pădure.

În România puteți petrece câteva zile specific zonei unde alegeți să mergeți. Agențiile de turism pun la dispoziție Maramurș și Bucovina.

În Bucovina, la Hotel Bradul de 3 stele scoateți din buzunar 480 lei, pentru un pachet de 4 zile, cu 3 nopți de cazare, mic dejun și cină cu preparate tradiționale, acces la saună, piscină, jacuzzi și sală de fitnes.

În Maramurș, Pensiunea Ronișoara vă așteaptă. Aici trebuie să scoateți din buzunar 890 lei, de persoană, regim all inclusiv, pentru un pachet de 4 nopți. Astfel, aveți la discreție mâncare și băutare tradițională. Din program nu lipsește o formație care va cânta în stil maramureșan.

Pentru cei care doresc să plece departe de casă, au la dispoziție Bulgaria și Grecia. Meniurile sunt cu specific pascal. Prețurile ponesc de la 126 de euro. Transportul din România până la destinație nu este inclus.

În acest an, Paştele catolic şi cel ortodox cad în aceeaşi zi, la 16 aprilie. Anul viitor, în 2018, catolicii vor sărbători Învierea Domnului la 1 aprilie, iar ortodocşii la 8 aprilie.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider