More

  Idei pentru vacanța de Paști. Maramureș sau Bucovina? Bulgaria sau Grecia?

  Array

  Idei pentru vacanța de Paști

  Nori pufoși, flori colorate, soare mai cald și ziua mai lungă: e clar, a venit primăvara! Și, odată cu ea, dorul de ducă… V-ați făcut planuri pentru vacanța de primăvară? Agențiile vin cu tot felul de oferte pentru cei care nu doresc să petreacă Paștele acasă.

  Maramureș sau Bucovina? Bulgaria sau Grecia? Și de una și de alta pentru cei care doresc să plece câteva zile de acasă. Prețurile sunt convenabile, iar hotelierii au pregătit mese festive pentru sărbătoarea pascală, dar și acces nelimitat la SPA-ul locației alături de plimbările lungi pe malul mării sau drumeții prin pădure.

  În România puteți petrece câteva zile specific zonei unde alegeți să mergeți. Agențiile de turism pun la dispoziție Maramurș și Bucovina.

  În Bucovina, la Hotel Bradul de 3 stele scoateți din buzunar 480 lei, pentru un pachet de 4 zile, cu 3 nopți de cazare, mic dejun și cină cu preparate tradiționale, acces la saună, piscină, jacuzzi și sală de fitnes.

  În Maramurș, Pensiunea Ronișoara vă așteaptă. Aici trebuie să scoateți din buzunar 890 lei, de persoană, regim all inclusiv, pentru un pachet de 4 nopți. Astfel, aveți la discreție mâncare și băutare tradițională. Din program nu lipsește o formație care va cânta în stil maramureșan.

  Pentru cei care doresc să plece departe de casă, au la dispoziție Bulgaria și Grecia. Meniurile sunt cu specific pascal. Prețurile ponesc de la 126 de euro. Transportul din România până la destinație nu este inclus.

  În acest an, Paştele catolic şi cel ortodox cad în aceeaşi zi, la 16 aprilie. Anul viitor, în 2018, catolicii vor sărbători Învierea Domnului la 1 aprilie, iar ortodocşii la 8 aprilie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Admitere liceu 2020. Elevii își pot depune de astăzi dosarele la liceele unde au fost repartizați

  Elevii care au fost repartizaţi computerizat în învăţământul liceal de stat vor putea depune, începând de luni, dosarele de înscriere la şcolile la care...

  Atenție șoferi! O parte din strada Grădiniţei este inchisa pentru asfaltare. Traficul a fost deviat pe strada Crinilor

  Lucrările de asfaltare continuă la Pașcani. După ce săptămâna trecută a fost turnat un strat de covor asfaltic pe străzile Ştefan cel Mare şi...

  Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitățile Scobinți și Sticlăria

  În vederea înlocuirii unei pompe defecte, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de lunii, 13 iulie...

  Opinii