25 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
25 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
Array

Iata ce obligatii fiscale mai au pascanenii pentru aceasta luna

Miercuri este ultima zi de depunere a unor documente fiscale la sediul Administratiei Judetene a Finantelor Publice. Contribuabilii din judet mai trebuie sa depuna pana la data de 25 inclusiv cateva obligatii fiscale. Acestea sunt declaratiile privind sumele rezultate din ajustarea/corectia ajustarilor/regularizarea taxei pe valoarea adaugata, decontul special de taxa pe valoarea adaugata pentru luna precedenta sau plata impozitului retinut la sursa in luna precedenta.

Tot pana miercuri  trebuie sa depuna declaratiile privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitate in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania pentru luna precedenta.

Asiguratii in sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale care realizeaza, in mod exclusiv, un venit brut pe an calendaristic echivalent cu cel putin de 4 ori castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat trebuie sa efectueze plata cotei de contributie la pensie pentru luna precedenta.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
25 ° C
25.5 °
21.9 °
64 %
2.6kmh
92 %
joi
31 °
vin
29 °
sâm
26 °
Dum
30 °
lun
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI