More

  Iată care sunt cele mai căutate facultăți

  Array

  Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) si Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” (TUIASI) au publicat informatii referitoare la numarul de dosare inregistrate ieri, 18 iulie, in prima zi de inscrieri pentru admiterea in invatamantul superior.

  Astfel, potrivit statisticilor, la UAIC, la studii de licenta, cele mai multe dosare au fost depuse la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) – 188, Psihologie si Stiinte ale Educatiei (164), Litere (138) si Informatica (108). La studii de masterat cele mai multe dosare au fost depuse la FEAA (132).

  La UMF cei mai multi candidati s-au inscris la Medicina (218), Medicina dentara (52) si Asistenta Medicala Generala (36).

  La TUIASI, la studii de licenta cele mai multe dosare s-au inregistrat la Arhitectura – 84, Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei – 58, Automatica si Calculatoare – 46 si Mecanica – 40.

  La studii de masterat, cele mai multe dosare au fost depuse la Constructii si Instalatii – 182 (s-au incheiat inscrierile), Mecanica – 116, Inginerie Electrica si la Facultatea de Energetica si Informatica Aplicata – 107.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI