10.3 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021
Array

Județul Iași are un nou prefect

Județul Iași are un nou prefect

Județul Iași va avea începând de săptămâna viitoare un nou prefect. Este vorba despre Marian Șerbescu, care a lucrat la Direcția pentru Protecția Copilului Iași, apoi a fost director al Cancelariei la Prefectură dar și consilier al prefectului. Marian Grigoraș, prefect până astăzi, a anunaț decizia Guvernului printr-o postare pe Facebook.

În ședința de Guvern de joi, 30 martie, s-a decis că noul prefect de Iași va fi Marian Șerbescu. Acesta îl înlocuiește în funcție pe Marian Grigoraș.

Pe contul de Facebook, aseară, fostul prefect a ținut să mulțumească colaboratorilor pentru sprijinul acordat în funcția deținută.

“În urma ședinței de guvern de astăzi a fost emisă hotărârea de numire a unui nou prefect. A fost o onoare deosebită să fiu timp de peste un an prefectul județului Iași. Scopul meu în acestă funcție a fost să fac cât mai mult bine pentru comunitatea în care trăiesc. Mulțumesc colaboratorilor pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat și urez succes în activitate noului prefect!”,

Marian Grigoraş a fost numit prefect al județul Iași, în luna februarie 2016, în timpul guvernării Cioloş.

Noul prefect, Marian Șerbescu va fi instalat în funcție sâmbătă, 1 aprilie, la ora 10:00 în prezența ministrului pentru dialog social, Gabriel Petrea.

Marian Șerbescu are 41 de ani, este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice Iași și a lucrat, până în 2012, la Direcția pentru Protecția Copilului, apoi, până în 2016, a fost director al Cancelariei la Prefectură. Din 2016 până la începutul lui 2017, a fost consilierul prefectului, iar de la începutul anului, a devenit șef al Servuiciului Proiecte și Programe în cadrul Direcției pentru Protecția Copilului.

Acesta va fi al 17-lea prefect al judeţului de după 1990. În aceşti 27 de ani, singurul prefect care şi-a dus până la capăt mandatul de patru ani a fost Dan Gâlea, în perioada 1992-1996.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI