23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Iașul are nevoie de sânge! Rezervele sanguine din spitale sunt la limită, iar viața pacienților este pusă în pericol

- Advertisement -

Rezervele sanguine de la Iași sunt la limită, în ciuda eforturilor făcute de medici și de voluntarii de la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Iași. În spitalele din Iași este nevoie de sânge în fiecare zi.

Medicii din Iași fac în continuare apeluri disperate către populație, deoarece sunt nevoiți să lupte zilnic cu o problemă care pare că nu se mai sfârșește, în ciuda eforturilor depuse. Lipsa acută de sânge din spitalele ieșene îi pune în dificultate pe medici, dar cel mai grav este faptul că viața a sute de pacienți este pusă în pericol zilnic. Chiar dacă numărul donatorilor care s-au prezentat la Centrul Regional de Transfuzie a crescut în ultima perioadă, mulțumită campaniilor organizate, cantitatea de sânge este în continuare insuficientă. În prezent, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Iași se desfășoară o nouă campanie marca ”Donează Sânge, Fii erou!”, ca parte din Campania Națională ”AZI DONEZI, MÂINE SALVEZI!”.

Acesta a început pe data de 4 aprilie și continuă până pe 15 aprilie 2022. Ieșenii sunt rugați și sunt așteptați să doneze la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 7:30-13:30. Acolo sunt întâmpinați de voluntarii care îi vor aștepta cu entuziasm pentru a salva împreună cât mai multe vieți.

citește continuarea pe bzi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow