More

  Iarna isi intra in drepturi. Prin judet, viscolul isi va face de cap. Vezi situatia drumurilor

  Array

  Situatia drumurilor judetene iesene si nationale, in judetul Iasi, la ora 11.30:

  Peste tot in judet se circula in conditii de iarna, dar din fericire nu exista nici o portiune de drum necirculabila.

  Situatia drumurilor judetene iesene si nationale, in judetul Iasi, la ora 10:

  In momentul de fata, la nivelul judetului Iasi, ninge puternic in sudul judetului, in schimb nu bate vantul. Toate utilajele disponibile sunt la strada pentru a asigura fluenta traficului. Iesenii care pornesc la drum sunt sfatuiti sa sune la dispecerat pentru a cere informatii: 0332/411.845.

  Pentru drumurile nationale, informatii gasiti la numarul de telefon 0232/213.168. In momentul de fata este inchis DN23B, Focsani-Braila. Pe DN2 sunt scoase la strada 16 autogredere, asfaltul fiind negru doar pe doua benzi, pe celelalte fiind zapada framantata. In zona vantul sufla cu putere, ingreunand munca utilajelor.

  —–

  Administrația Națională de Meteorologie a prelungit până duminică seară la ora 22,00 avertizările Cod portocaliu și Cod galben de viscol emise vineri și a majorat la 18 numărul județelor aflate sub Cod Portocaliu.

  Avertizarea vizează Capitala și județele Vrancea, Galați, Tulcea, Buzău, Brăila, Gorj, Vâlcea, Argeș, Prahova, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu și Călărași.

  În alte șapte județe – Sibiu, Brașov, Covasna, Bacău, Vaslui, Iași și Constanța – este valabilă avertizarea de tip cod galben.

  Vremea rea a dus la închiderea Autostrăzii Bucureşti-Piteşti, a Drumului Naţional 22 şi a şoselei dintre Rânca şi Novaci. În urmă cu o oră, a fost închisă circulaţia și pe A2 intre Drajna și Lehliu, din cauza unui accident, produs tot din cauza condiţiilor meteo.

  Sunt întarzieri şi pe calea ferată, iar multe zboruri au fost anulate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  Cursuri suspendate la o clasă de la școala din Deleni, din cauza coronavirusului

  Cazurile de infectie cu virusul SARS-COV 2 suspenda in continuare cursurile scolare de la clase din scoli din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp