1 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021
Array

Iarna grea: Pascaniul si Harlaul sub nameti. Soferii sunt nemultumiti, edilii au cerut ajutorul firmelor private – VIDEO

Municipiul Pascani, din nou sub nameti, dupa prima ninsoare mai serioasa din acesta iarna. Inca de la primele ore ale diminetii, majoritatea drumurilor erau greu practicabile din cauza ninsorilor abundente din timpu noptii. Cele mai mari probleme s-au inregistrat in suburbia dar si pe pantele de acces care fac legatura intre zonele Deal si Vale, in fata Spitalului Municipal si pe strada Ceferistilor. Din acest motiv unii soferi erau nemultiumiti de modul cum au actionat autoritatile locale. Viceprimarul municipiului spune ca unii dintre ei l-au sunat pe telefonul mobil si i-aua dresat injurii nemeritate.

Reprezentantii Primariei Pascani recunosc ca se circula greu pe strazile municipiului insa din cauza faptului ca ninge incontinu de aseara iar actiunile de dezapezire nu sunt eficiente.
Viceprimarul Vasile Axinte, seful comandamentului local de dezapezire spune ca adminsitratia locala actioneaza de la ora 4.00 dimineata cu toate utilajele aflate in dotare pe toate strazile, inclusive in suburbii.

Din cauza cantitatilor tot mai mari de zapada si pentru ca utilajele adminitratiei locale nu mai fac fata, primarul municipiului a cerut ajotorul firmelor private. Astfel au fost inchiriate mai multe utilaje pentru curatirea strazilor iar in zilele urmatoare zapada va fi transportata inafara orasului.

Mentionam ca si pe drumurile judetene se circula dificil. Aici drumarii au iesit la ora 1.30 a diminetii, fiind raportata ca problematica portiunea de drum de pe DJ 208 si DJ 208 , in zona Pascani, in special intre Targu Frumos si Pascani. Nici un drum judetean nu este blocat din cauza ninsorii. Si in zona orasului Harlau se circula greu atat in orasul cat si in comune. La Targu-Frumos, insa, se circula in conditii bune. Asta epntru ca autoritatile locale beneficiaza de sprijinul comaniilor de la judet pentru dezapezirea drumului European care traverseaza orasul .

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI