1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Iarnă adevărată la început de primăvară. Probleme în trafic

Deși oficial suntem la începutul primăverii, iarna pare că încă își arată puterea, frumusețea dar și problemele. Joi dimineața, 10 martie, după un episod de ninsoare abundentă, circulația mașinilor s-a desfășurat cu greutate în Codrii Pașcanilor, pe drumul național 28 A, din cauza tirurilor care derapau. Ba chiar mai mult, traficul a fost blocat câteva minute după ce un camion a ajuns pe mijlocul drumului.

Utilajele de deszăpezire au ieșit pe drumuri dis-de-dimineață și au împrăștiat material antiderapant. Șoferii sunt rugați să nu schimbe anvelopele de iarnă cu cele de vară, deoarece vremea bună se mai lasă așteaptată o perioadă.

Vremea va rămâne capricioasă și în perioada următoare, iar iarnă își face de cap și în luna lui mărțișor. Specialiștii anunță că va fi deosebit de rece pentru această perioadă, până în jurul datei de 11 martie. Apoi se va încălzi treptat, astfel că după data de 15 martie media temperaturilor maxime va fi între 10 și 12 grade. Ne putem aștepta și la ploi, într-o cantitate mai mare în a două jumătate a lunii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow