19.7 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Iarba in locul trandafirilor, in centrul Pascaniului

- Advertisement -

Municipiul Pascani a inceput sa ramana fara trandafiri. Noul edil al municipiului a dat dispozitie ca in unele zone ale orasului, indragitele flori sa fie scoase si inlocuite cu iarba. Asa s-a intamplat pe o portiune de pe strada Moldovei, de la Casa de Cultura pana la semafoare.

Muncitorii de la Gospodaria Comunala un pus gazon in locul florilor viu colorate. Primarul Marius Pintilie a motivat ca a ales acesta solutie pentru a fi continuitate in modul de amenajare a spatiului verde pe strazile Stefan cel Mare si Moldovei. El a spus ca urmeaza sa fie plantati copaci ornamentali in zona Deal, de la Posta pana la Scoala Iordache Cantacuzino.

Scoaterea trandafirilor de pe spatiul verde i-a nemultumit pe unii pascaneni. Ei spun ca florile trebuiau pastrate si ingrijite pentru infrumusetarea orasului. Altii sunt de parere ca gazonul este mai usor de intretinut.

Mentionam ca si fostul primar Grigore Craciunescu a dispus inlocuirea trandafirilor cu panselute, la preluarea mandatului. Patru ani mai tarziu primarul Dumitru Pantazi a dispus plantarea a mii de trandafiri pe strazile din oras.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow