More

  I-a furat bunurile de înmormântare. Hoțul e chiar fiul reclamantei

  Array

  I-a furat bunurile de înmormântare

  O bătrână a fost prădată chiar de propriu fiul. Acesta, după ce a vizitat-o pe femeie la sfârșitul lunii iunie, i-a luat tot ce a găsit prin casă. Polițiștii l-au depistat pe hoț după aproape o lună de zile, iar bunurile au fost restituite. Cercetările continuă pentru a se afla exact cum s-a petrecut furtul.

  Prin efracție au pătruns hoții în casa unei bătrâne din comuna Cristești, de unde au sustras trei lenjerii de pat, trei pături, o pilotă, 50 de batiste, 5 prosoape şi o bicicletă, bunuri în valoare totală de 600 lei. Nefericitul moment a avut loc la sfârșitul lunii iunie a.c., în noaptea de 29/30.06.2016. Bunicuța când a văzut isprava a alertat polițiștii care au început cercertările.

  „În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Postului de Politie Cristeşti a fost identificat bănuitul comiterii faptei: fiul părţii vătămate. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate, fiind predate pe bază de dovadă persoanei vătămate. Poliția continuă cercetările pentru a se stabili cum s-a întâmplat.” se arată în comunicatul de presă al IPJ Iași.

  Mihai Tudorache, de aproape 50 de ani, fiul femeii s-a întors recent din Italia și este domiciliat în Mangalia, Constanța. El a venit în vizită la mama lui și a luat bunurile pentru a face rost de bani. El a încercat să le vândă în piața din Pașcani.

  Zilele trecute un alt furt a avut loc în comuna Stolniceni Prăjescu. Familia a plecat la mare, însă nici bine nu a ajuns pe litoral că a fost anunțată de rude că gospodăria i-a fost spartă, iar din casă au fost luați bani, bijuterii și bunuri. Polițiștii fac cercetări pentru a prinde pe făptați, existând deja câțiva suspecți.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI