More

  A injurat politistii locali dupa ce si-a spalat taxiul pe domeniul public

  Array

  Taximetrist amendatUn taximetrist din Pascani a fost amendat dupa ce a fost prins spalandu-si masina langa un izvor din zona vale. Politistii locali i-au dat soferului 300 de lei amenda, conform HCL 30 din 2002, care ii sanctioneaza pe cei care isi spala autoturismele pe domeniul public, in zona izvoarelor de apa potabila.

  Mai mult acesta nu s-a lasat cu una cu doua si s-a mai ales cu o amenda de 100 de lei, la legea 61, pentru ca a refuzat sa se legitimeze si i-a injurat pe politistii locali.

  Incidentul s-a petrecut duminica, 24 februarie, langa izvorul de apa potabila, de pe strada 1 Decembrie 1918. In timp ce patrulau, agentii de Politie Locala l-au indentificat pe Ionel Mihai Hogas de 27 de ani din Pascani, care tocmai isi terminase de spalat autoturismul de tip taxi.

  Conform comandantului Politiei Locale, Vasile Avasiloaie, acesta a refuzat sa dea datele de identitate lucratorilor sai afirmand ca a trecut toata politia din Pascani pe langa el si tocmai politistii locali si-au gasit sa il amendeze.

  Capitanul a mai precizat ca nu este singurul sofer din Pascani care da dovada de un comportament deplorabil si ca adeseori conducatorii auto ii apostrofeaza pe agenti pentru ca actioneaza conform legii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI