23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Tânăra scoasă din fântână de săteni. A stat în apă aproape o oră

Zeci de minute de groază într-o comună din apropierea Pașcaniului. O tânăra a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri. Ea a fost salvată de către un apropiat din familie care s-a băgat în puţ până la venirea pompierilor de la Descarcerare. Fata se află acum la spital pentru investigaţii suplimentare mai ales că are şi probleme de vorbire.

fantana mogosesti siret

Momente de panică la Mogoșești Siret. Azi dimineaţă, în jurul orei 10.00 o fată în vârstă de 29 a fost scoasă din fântâna care se află în curtea locuinţei sale de către iubitul ei după ce a văzut că nu se mai întoarce de când a zis că se duce să scoată apă.
Tânăra, cunoscută cu dificultăţi în vorbire dar şi alte probleme de sănătate nu a putut striga după ajutor şi a stat în apă rece aproape o ora. – vezi știrea video în cadrul buletinului INFOBIT!
fantana mogosesti siretBărbatul nu a mai rezistat până când la faţa locului să ajungă pompierii şi s-a legat cu o funie în jurul brâului, ajutat de restul familiei şi de săteni. S-a băgat în fântâna adâncă de 15 metri pentru a o scoate de acolo. Femeia, Raluca Samachis, a avut noroc că a căzut în picioare iar apă nu este atât de adâncă.

La faţa locului au fost solicitaţi pompierii şi personal medical, care a acordat îngrijiri de specialitate. Tânăra a fost transferată cu Ambulanţa la Compartimentul de Primiri Urgenţe din incinta Spitalului Municipal. Starea ei este stabilă.

Din primele cercetări se pare că victima ar fi alunecat, în timp ce încerca să scoată apă din fântână. Unii săteni spun însă că ar fi încercat să se sinucidă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow