6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Hoțul iubitor de artă și icoane a fost prins

Hoții se pare că nu mai au șanse nici în apartamentele nelocuite și nesupravegheate. Mai devreme sau mai târziu faptele lor sunt descoperite și ei prinși. Așa s-a întâmplat și cu un tânăr hoț din Ruginoasa, care a furat icoane și tabouri dintr-un apartament nelocuit din Iași.

Marți, polițiștii au fost sesizați de o bătrână din Iași că apartamentul acesteia din localitate a fost prădat de hoți. Deoarece nu locuia nimeni încă din decembrie, locuința a devenit ținta a hoților.

Se pare că răufăcătorii au o slăbiciune pentru artă, cele mai multe din obiectele dispărute din locuință vizând tablouri și icoane în valoare de aproape 5 mii de lei.

Tâlharul iubitor de artă, bănuitul U. Gabriel este un tânăr din Ruginoasa care a fost arestat de polițiști și se află în momentul de față în arest preventiv, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.
Investigațiile efectuate până în prezent îl identifică pe cel menționat ca fiind bănuit și de alte furturi similare, urmând ca Biroului de Investigaţii Crimanale să finalizeze cercetările în acest caz.
Menționăm că au fost recuperate o parte din bunurile furate, iar ancheta continuă pentru a descoperi și alte infracțiuni ale bănuitului hoț.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow