4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Hoţul de poşete a fost prins

Hoţul de poşete a fost prins. Bărbatul care acţiona în trenuri şi numai la femei de vârsta a doua a dat din nou lovitura. Păgubita a sunat imediat la 112 şi a spus poliţiştilor indicii despre cum arată hoţul. Astfel, acesta a fost prins de poliţiştii de la Transporturi Feroviare Pașcani.

Florin Cirpian Sârbu are 23 de ani şi este din Dolhasca, Suceava. În ultima perioada a furat patru poşete de la femei ce se aflau în tren. El profita de neatenția lor şi pentru a nu fi prins, cobora la prima staţie. Acţiona cu câteva secunde ca trenul să oprească în gară. Aşa a procedat şi duminică seara în trenul ce ducea la Bacău. Păgubita, o femeie de aproape 50 de ani a sunat la 112 şi a raportat furtul. Mai mult, a descris şi hoţul, oamenilor legii.

El a fost prins de poliţiştii de la TF Paşcani. Hoţul a spus oamenilor legii că este autorul şi celorlalte furturi şi că lua bagajele şi poşetele pentru bani şi telefoane mobile. O parte din bunurile furate au fost recuperate şi urmează să fie predate victimelor.

Florin Ciprian Sârbu a fost reţinut de poliţiştii TF din Municipiu, pentru furt calificat şi va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani cu propunerea de arestare.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow