1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Hoţul de la Tătăruşi a fost trimis în judecată

arestare (1)Spargatorul care a bagat in sperieti comuna Tatarusi a fost trimis in judecata. Petrut Boca, in varsta de 23 de ani, principalul suspect in cazul mai multor spargeri este cercetat in stare de arest preventiv pentru infractiunea de furt calificat in forma continuata.

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, tanarul a furat din trei societati, de pe raza localitatii Tatarusi, folosindu-se de un levier pentru a sparge usile.

Prima fapta a fost comisa in noaptea de 1 spre 2 martie 2013, cand impreuna cu un minor in varsta de 17 ani a reusit sa sutraga bunuri si sume de bani in valoare de 1.000 de lei, dintr-un magazin din satul Uda.

A doua spargere a fost data la acelasi patron, dar la un alt magazin , in noaptea de 14 spre 15 aprilie cand a reusit sa fure produse in valoare de 150 de lei.

Ultima infractiune si cea pentru care a si fost arestat s-a petrecut in noaptea de 10 spre 11 iulie, cand a luat 1.250 de lei din casa de marcat a unui magazin.

A doua zi, patronul l-a recunoscut pe invinuit, pe o strada din Pascani si a sesizat politistii locali care l-au prins si incatusat.

Pentru faptele sale, Petrut Boca risca pana la 15 ani de inchisoare.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow