More

  Hoţul de la Tătăruşi a fost trimis în judecată

  Array

  arestare (1)Spargatorul care a bagat in sperieti comuna Tatarusi a fost trimis in judecata. Petrut Boca, in varsta de 23 de ani, principalul suspect in cazul mai multor spargeri este cercetat in stare de arest preventiv pentru infractiunea de furt calificat in forma continuata.

  Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, tanarul a furat din trei societati, de pe raza localitatii Tatarusi, folosindu-se de un levier pentru a sparge usile.

  Prima fapta a fost comisa in noaptea de 1 spre 2 martie 2013, cand impreuna cu un minor in varsta de 17 ani a reusit sa sutraga bunuri si sume de bani in valoare de 1.000 de lei, dintr-un magazin din satul Uda.

  A doua spargere a fost data la acelasi patron, dar la un alt magazin , in noaptea de 14 spre 15 aprilie cand a reusit sa fure produse in valoare de 150 de lei.

  Ultima infractiune si cea pentru care a si fost arestat s-a petrecut in noaptea de 10 spre 11 iulie, cand a luat 1.250 de lei din casa de marcat a unui magazin.

  A doua zi, patronul l-a recunoscut pe invinuit, pe o strada din Pascani si a sesizat politistii locali care l-au prins si incatusat.

  Pentru faptele sale, Petrut Boca risca pana la 15 ani de inchisoare.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI