17.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Hotul de la Hirlau a fost arestat pentru 30 de zile

Barbatul de 38 de ani, suspectat ca a furat timp de mai multe saptamani, pasari din gospodariile unor localnici din Hirlau a fost arestat preventiv, in cursul zilei de ieri.

„La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hîrlău au identificat un bărbat de 38 de ani, din oraşul Hîrlău, bănuit de comiterea a 6 infracțiuni de furt calificat și a unei infracțiuni detâlhărie calificată.

Astfel, în perioada 21.02 – 14.03.2017, acesta ar fi pătruns pe timp de noapte în cur ţile a 5 locuinţe,situate pe raza orașului Hîrlău, iar din coteţe ar fi sustras 28 de păsări cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.470 de lei.

De asemenea, în seara zilei de 14.03.2017 în timp cear fi pătruns în curtea unei locuințe din orașul Hîrlău ar fi fost surprins de persoana vătămată, iar pentru a-şi asigura scăparea şi a păstra păsările sustrase, ar fi împins-o pe aceasta, deposedând-o de bucata de lemn ce o avea în mână.

S-a constat că bărbatul ar fi valorificat o parte din păsările sustrase unor persoane, iar o parte le-ar fi sacrificat pentru consum propriu” sunt informatiile transmise de politistii de la IPJ IASI.

Alte articole