More

  Hotul de bunuri de la/din autoturisme a fost identificat

  Array

  Polițiștii din Târgu Frumos au stabilit cine fura roțile autoturismelor și au recuperat prejudiciul

  În cursul zilei de 20.01.2016 polițiștii din orașul Târgu Frumos au continuat activitățile pe linia prevenirii furturilor de pe raza localității. Extinzând cercetările privind pe C. Ciprian, de 20 ani, din comuna Butea s-a stabilit că acesta este prezumtivul autor a 5 furturi de componente auto (3 comise pe raza orașului Târgu Frumos, iar 2 pe raza orașului Roman, jud. Neamț).

  Mai precis, cel în cauză, împreună cu M. Cristinel de 19 ani, din comuna Butea a sustras roţile de la 5 mașini, furturile fiind comise pe timp de noapte, în perioada 27.12.2015 – 05.01.2016. Au fost efectuate verificări în localităţile Horia, Săbăoani, Traian şi mun. Roman unde au fost identificate bunurile sustrase, ridicate şi predate persoanelor vătămate, prejudiciul în valoare de 2.860 lei fiind recuperat în totalitate. M. Cristinel nu a fost găsit, întrucât, după comiterea faptelor, a plecat din ţară.

  Împotriva lui C. Ciprian nu au fost luate măsuri preventive deoarece persoanele vătămate s-au împăcat cu acesta. În legătură cu furturile comise pe raza Mun. Roman, cercetările au fost preluate și continuate de polițiștii din această localitate.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet