More

  Hoții stâng bani în numele copiilor bolnavi – VIDEO

  Array

  Politistii locali de la Hirlau au depistat astazi doi impostori care strangeau bani de la cetatenii milosi din oras pentru cazuri inchipuite de copii bolnavi. Falsii voluntari au reusit sa stranga cateva sute de lei, sub pretextul ca banii vor ajunge la o fundatie din Suceava. Acestia au fost amendati.

  falsi voluntari hirlau

  Nu putine sunt situatiile cand barbati sau femei strang bani pentru diferite cazuri, iar cetatenii isi fac mila. Un astfel de moment s-a petrecut astazi in centrul orasului Hirlau. Falsii voluntari au fost urmariti minute bune de catre politistii locali pe camerele de supraveghere amplasate in centrul orasului, apoi au fost condusi la sediu de catre agenti, pentru ancheta si amendati.

  Acest batran spune ca de fiecare data cand vede voluntari care strang bani pentru anumite cazuri nu ezita sa nu dea si el cativa lei.

  Un alt cetatean spune ca acesti tineri nu trebuie incurajati, iar banii pe care ii strang de la oamenii cu suflet mare nu ajung unde chiar e nevoie.

  Politistii atrag atentia cetatenilor sa nu se lase pacaliti de acesti voluntari falsi care solicita bani, chiar daca au asupra lor chitantiere.

  Tinerii erau din Iasi si strangeau bani pentru o fundatie fictiva din judetul Suceava. www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp