More

  Hotii prinsi in flagrant

  Array

   

  Spaima pentru o batrana din Siretel. In seara zilei de 21 octombrie, Florica Manjescu in varsta de 70 ani a fost batuta cu pumnii si picioarele de hotul care incerca sa-i fure vaca si alte bunuri.

  Batrana se intorcea de la o vecina, moment in care a observat in curte o persoana straina. Luat la intrebari, necunoscutul a atacat-o pe femeia care locuia singura, dupa care a fugit cu o caruta lasand totul in urma.

  Politistii au fost sesizati a doua zi, pe 22 octombrie, in urma cercetarilor efectuate fiind depistati trei autorii din acelasi sat, cunoscuti cu antecedente. Este vorba de Aurel Mocanu in varsta de 40 ani, Ion Radu de 37 ani si Petru Albu de 28 ani, care au fost retinuti cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de talharie si furt calificat.

  Un caz similar s-a intamplat si in comuna Stolniceni-Prajescu. In seara de 22 octombrie, proprietara unei gospodarii, Tereza Damoc a observat cum un barbat incerca sa-i fure doua gaini si un sac de cartofi. Hotul, Claudiu Olaru, din aceeasi comuna, avea antecedente, pe numele lui intocmindu-se dosar penal pentru furt calificat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet