1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Hoţii din Gara Paşcani filmaţi în timp ce împărţeau banii furaţi (VEZI VIDEO)

TINERI PRINSI LA FURAT PASCANIPolitistii de la Transporturi Feroviare au reusit sa ii prinda pe cei doi hoti care au dat o spargere in aceasta dimineata, la o societate comerciala din Gara Pascani.

La cateva ore de la comiterea furtului, tinerii au fost identificati in persoana lui Cezar Anghel de 20 de ani si Cezar Bran de 19 ani, ambii din Pascani.

In urma audierilor, teribilistii au recunoscut faptele de furt si au declarat ca au facut-o din amuzament pe fondul consumului de alcool. Ei au precizat ca au baut toata ziua pe la barurile din Pascani iar cand au ramas fara bani au mers la societatea comerciala de pe peronul Garii de unde au sustras suma de 600 de lei si mai multe sticle de spirtoase. In cadrul anchetei, Cezar Anghel a recunoscut ca in urma cu o saptamana a mai furat de la acel bar, spargand un frigider lasat afara.

La scurt timp de la comiterea furtului, cei doi nu au luat in considerare ca in zona sunt camere de supraveghere si au decis sa imparta prada, chiar pe Esplanada din zona vale. Intrucat acestia aveau un comportament suspect, politistul local aflat la dispecerat i-a suprins pe camere chiar in timp ce se felicitau si faceau parte egala.

Teribilistii nu s-au lasat cu una cu doua si la cateva zeci de minute, unul dintre ei a mai spart un geam de aceasta data al Complexului Siretul.

Cei doi sunt cercetati in stare de libertate pentru infractiunile de furt calificat si distrugere.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow