23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Hoții de la Hîrlău au fost prinși. Unul dintre ei se află după gratii. Doar o parte dintre bunurile furate au fost recuperate

Hoții care au spart mai multe magazine de pe raza orașului Hîrlău au fost identificați și prinși de oamenii legii. În urma cercetărilor efectuate, unul dintre ei se află după gratii. Doar o parte din bunurile furate au fost recuperate.

11 telefoane mobile, 5 tablete, un laptop și zeci de articole de îmbrăcăminte şi incălţăminte, au furat din mai multe societăți comerciale din Hîrlău doi tineri. După cercetările făcute de oamenii legii, aceștia au fost depistați.

„Poliţiştii au adus identificat şi adus la cercetări doi tineri, bănuiţi că în perioada 22.04 – 07.05.2016, având feţele acoperite, ar fi pătruns în 5 societăţi comerciale de pe raza oraşului Hîrlău, de unde ar fi bunuri în valoare de 8.670 lei. De asemenea, cei doi mai sunt bănuiţi că la data de 13.04.2016, ar fi demontat şi sustras o roată de la un autoturism parcat pe strada Petru Rareş din oraşul Hîrlău, prejudiciul creat fiind în valoare de 600 lei. În baza probelor administrate în cauză, unul dintre cei doi tineri a fost reţinut pentru 24 ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.”  a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac. 

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow