18 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Hotii de fier au lasat Pascaniul fara curent electric

Caz fara precedent in orasul Pascani. In doua puncte de transformare a curentului electric de pe raza municipiului s-au furat contactoarele, fapt care a dus la intreruperea iluminatului stradal pe cateva strazi. Este vorba de Aleea Stefan cel Mare, Cronicar Neculce, Mihail Kogalniceanu si Aleea Calea Iasului, din zona Deal, unde pascanenii nu mai au lumina pe strazi de saptamana trecuta.

Conducerea firmei E ON a depus astazi, 14 noiembrie 2012, o plangere la Politia Municipala, urmand ca agentii de politie sa faca toate demersurile necesare pentru prinderea vinovatilor. Dupa ce se vor prelua probe, reprezentantii E ON vor instala noi contactoare pentru a readuce lumina pe strazile afectate.

Reprezentantului serviciului de gospodarie comunala Pascani, Mart Iacob, a tinut sa informeze locuitorii ca in cazul in care iluminatul public stradal este intrerupt in totalitate sa apeleze numarul gratuit 0 800 800 929, unde va raspunde un reprezentant al firmei de electricitate E ON, iar in cazul in care exista probleme partiale la instalatia iluminatului public sa apeleze la 0232 762. 272, numar la care va raspunde un reprezentant al serviciului de gospodarie comunala Pascani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow