More

  Hoții au atacat din nou. Doi bătrânii au rămas fără 3.700 lei

  Array

  Disperare intr-o familie dintr-o comuna din judet. Zilele trecute, doi batrani au ramas fara economii, dupa ce au cazut prada hotilor. Politistii au format deja un cerc de suspecti si spera ca intr-un timp cat mai scurt, sa recupereze macar o parte din banii victimelor.

  Hotii au atacat din nou in comuna Ciohorani. Doi batranei au ramas fara suma de 3.700 lei, bani stransi cu greu din pensie, pentru eventualele necazuri. Pradatorii ar fi atacat in seara de 7 spre 8 mai, insa nimeni nu stie cum s-a intamplat furtul. Politistii au in vizor mai multi suspecti, iar in perioada urmatoare se fac cercetari.

  Oamenii legii recomanda tuturor persoanelor sa fie vigilente pentru a preveni furturile din locuinte.
  Este foarte important de reţinut că nu trebuie păstrate, în locuinţe, bunuri sau sume mari de bani sau să faceţi cunoscut acest lucru şi altor persoane.
  Nu trebuie permis accesul în locuinţă a unor persoane necunoscute care vă oferă diverse produse sau promoţii atrăgătoare întrucât hoţii folosesc acest truc, iar pentru diverse servicii sau reparaţii apelaţi la firme specializate.

  Mentionam ca in comuna Miroslovesti, cu ceva timp in urma, o familie a fost pradata de hoti de trei ori. Banii stransi cu truda, cateva zeci de milioane de lei, au fost recuperati doar in mica parte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI