27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Hoți prinși și băgați după gratii!

Hoți prinși și băgați după gratii!

Încă un hoț a fost prins și băgat după gratii. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 ani care a fost condamnat pentru violare de domiciu și furt calificat din locuințe. Acesta a fost găsit de polițiștii din Podu Iloaei pe raza orașului. El va sta după gratii 7 ani.

La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri Iași împreună cu cei din cadrul Poliţiei Oraş Podu Iloaie au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 7 ani închisoare emis de Judecătoria Pașcani pe numele unui bărbat de 34 de ani, din oraşul Podu Iloaie. Bărbatul este condamnat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violare de domiciliu”  și  „furt calificat” din locuinţe. În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Iași.

Tot vineri, 3 februarie, polițiștii din comuna Focuri au identificat un bărbat, din localitate, în vârstă de 51 ani, pe numele căruia Judecătoria Hîrlău a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an închisoare.

„Bărbatul a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”, întrucât la data de 09.11.2013, a condus un autoturism pe drumurile publice, având permisul de conducere anulat. În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Iaşi.” a menționat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

În aceeași zi, oamenii legii din Hîrlău au prins în flagrant o femeie de 38 ani, din comuna Plugari, care ar fi sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare, de pe rafturile unei societăți comerciale situată pe o stradă din oraşul Hîrlău. Bunurile în valoare de 350 lei au fost recuperate în totalitate și predate părții vătămate. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,furt”, faptă prev. şi ped. de art. 228, alin. 1 din Codul penal.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow