8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Hoţi prinşi. Au furat de 10 mii de lei

Trei tineri care au spart un magazin de unde au furt bunuri în valoare de peste 10 mii de lei au fost prinşi de poliţişti. Aceştia au spart un magazin agricol şi au sustras 1.320 kg de îngrăşământ agricol şi seminţe de floarea soarelui. Mai mult, hoţii le-au şi vândut în aceeaşi noapte pe o mie de lei.

Spargerea societăţii comerciale a avut loc în noapte de 2 spre 3 mai în comună Al. I. Cuza, iar sesizarea a fost făcută de către un angajat al magazinului care, când a ajuns la locul de muncă a găsit uşa de acces spartă şi produsele lispsă.

Vineri,  8 mai, poliţiştii au identificat hoţii, în urmă investigaţiilor făcute. Este vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani. Bănuiţii de comiterea furtului au declarat că în cel mai scurt timp vor achita prejudiciul cauzat.

Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiuni de furt calificat. La finalizarea cercetărilor, dosarul va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani cu soluţie legală.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow