More

  Hoti insistenti: au furat cablu telefonic de 9 ori din aceeasi zona

  Array

  Doi tineri din localitate Ruginoasa au dat dovada de insistenta, ei furand de mai multe ori cablu din reteaua Romtelecom de pe raza localitatii mentionate.

  Cei doi, cu varste de 19 respectiv 22 ani, aveau o tactica simpla: mergeau pe parcursul noptii in zone unde stiau ca nu este trecere, de unde sustrageau cantitati de cablu. Mai apoi se adaposteau sub un pod unde ardeau cablul respectiv pentru a ajunge la cuprul din interior pe care il valorificau. De 9 ori le-a mers la tineri aceasta tactica, producand o paguba totala de 250 milioane de lei vechi si indignarea a sute de cetateni a caror televizoare sau telefoane nu mai functionau.

  Unul dintre ei a fost arestat pe data de 14 ianuarie 2013, pentru fapte comise  in perioada 14 noiembrie-18 decembrie 2012. Prejudiciul recuperat de la cei doi a fost de 84 milioane lei vechi.

  Tanarul de 22 ani a fost timis in judecata de procurorii pascaneni pentru infractiunile de furt calificat si distrugere in forma continuata iar daca va fi gasit vinovat acesta risca o pedeapsa de pana la 18 ani de inchisoare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet