More

  Hoți de lemne depistați de oamenii legii

  Array

  POLIŢIŞTII ACŢIONEAZĂ LA PAŞCANI PENTRU PREVENIREA DELICTELOR SILVICE

  La data de 25 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Paşcani şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au continuat seria acţiunilor pentru prevenirea şicombaterea activităţilor ilegale din domeniul circulaţiei, depozitării şi comercializării materialului lemnos. Acţiunea s-a derulat cu sprijinul jandarmilor şi a reprezentanţilor silvici.

  Au fost vizate 5 zone de acţiune, fiind efectuate 7controale, dintre care unul în fondul forestier, iar 6 pe drumurile publice. Au fost controlate 33 de autovehicule şi 15 atelaje hipo. Au fost legitimate 58 persoane.

  Au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, dintre care 3 la Legea nr. 171/2010, iar 16 pentru alte abateri. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 10.275 lei. Au fost ridicaţi în vederea confiscării 2,900 mc material lemnos.

  Exemple:
  1. Un bărbat, de 35 ani, din com.Sireţel a fost depistat pe raza comunei transportând cu două atelaje hipo 1,600 mc lemn de foc, fără documente de provenienţă. Materialul lemnos i-a fost confiscat şi a fost sancţionat conform Legii nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 2000 lei.

  2.Un bărbat, de 33 ani, din com. Sireţel, a fost depistat pe raza comunei transportând cu o căruţă lemn de foc, fără documente de provenienţă. Au fost confiscaţi 0,800 mc lemn de foc şi a fost sancţionat conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 2000 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI