12.5 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Hoți de cablu CFR trimiși în judecată

Au taiat cablu de telefonie pentru a lua cuprul crezand ca nu vor fi descoperiti. Patru barbati din Pascani sunt autorii infractiunii produse de-a lungul caii ferate. Fapta a fost facuta pe parcursul a mai multor nopti in acesta vara, iar acum politistii de la TF i-au descoperit si hotii sunt cercetati in stare de libertate. Prejudicul adus CFR-ului este de peste un miliard de lei. Autorii risca puscarie pana la 10 ani.

cablu

O mie de metri liniari de cablu de telecomunicatii speciale ce apartine CFR-ului au fost furate pentru a fi scos cupru si dus la fier vechi. Autorii au fost identificati si nu sunt la prima fapta de acest gen. Barbatii, cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani, de etnie rroma, au valorificat bunul sustras in mai multe nopti ingropat de-a lungul caii ferate, de la statia Pascani pana la halta Lespezi.

Fapta a avut loc in aceasta vara, in luna august, iar in urma investigatiilor facute de catre politistii de la Transporturi Feroviare Pascani au fost identificati. Din cei patru care au participat la furt, doi sunt plecati intr-una din tarile Uniunii Europene.

Ei si-au recunosc fapta si spun ca au recurs la acest gest pentru ca nu mai aveau bani. Cuprul scos din cablul de telefonie a fost vandut la fier vechi pentru maxim 25 de milioane, iar prejudiciul provocat SNCFR-ului depaseste un miliard de lei vechi.

Mentionam ca barbatii risca pana la 10 ani de inchisoare.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow