14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Hoţi daţi în urmărire pentru spargerea unei case

Politist ruralPolitistii Sectiei 6 Rurala Pascani sunt pe urmele a doi barbati care au spart casa unui consatean de unde au furat bani si unelte scumpe. Cei doi localnici dati in urmarire au dat dovada de un tupeu incredibil si in mijlocul zilei au furat din locuinta tot ce le-a picat la mana inclusiv economiile proprietarului.

Cazul a fost sesizat in data de 14 iunie de Iosif B. , in varsta de 52 de ani, din comuna A.I.Cuza. In timp ce se afla la munca prin sat, Gabriel P. in varsta de 18 ani si Iulian Ţ. in varsta de 32 ani, au patruns in locuinta acestuia si au furat mai multe scule electrice iar dintr-un sertar o geanta cu acte in care se afla si suma de 3.000 de lei si 100 de euro.

Hotii nu au stat prea mult pe ganduri si in aceeasi zi au dat zvon in sat ca au unelte de vanzare, fapt care a dus la identificarea lor de catre politisti. Insa, barbatii cand au auzit ca oamenii legii sunt pe urmele lor au fugit de acasa, iar in prezent sunt dati in urmarire pentru infractiunea de furt calificat.

Alte articole