14.9 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Hotarare nelegala anulata la Targu Frumos

spitalul orasenesc tg frum

Hotararea cu dedicatie privind instrainarea Spitalului Orasenesc din Targu Frumos a fost revocata, pe motiv de nelegalitate.

Soarta Spitalului Orasenesc din Targu Frumos este din nou subiectul unor discutii aprinse. Dupa ce consilierii locali au decis anul trecut ca spitalul sa fie dat in comodat unui societati comerciale private din Iasi, in sedinta ordinara de ieri, 15 ianuarie 2013, administratia locala a fost nevoita sa revoce hotararea luata in acest sens. Decizia a fost luata la cererea Prefecturii Iasi, pe motiv de nelegalitate , dupa ce medicul Ali Ghneim cel care detine cateva cabiente medicale pe aceesi locatie a contestat hotararea care era impotriva intereselor. Reprezentantii Prefecturii Iasi, in urma controlului de legalitate au sesizat ca spatiile din incinta spitalului nu pot fi date cu destinatie unei societati comerciale. Astfel, Consiliul Local din Targu Frumos a fost nevoit sa adopte o alta hotarare de acesta data spatiile medicale urmand sa fie instrainte pe baza unei licitatii publice.

Singurul care s-a bucurat de acesta decizia a fost medicul , Ali Ghneim care detine si functia de consilier local. El lucreaza de mai bine de 10 ani in Targu Frumos la propria clinica si a facut investitii importante pentru dotarea sectiei de radiologie aflata intr-unul din spatiile spitalului orasenesc, care urmau sa fie instrainate unei societati din Iasi. inchiriata de la Spitalul Orasenesc.

Mentionam ca in cazul in care hotararea ramanea valabila acesta ar fi fost nevoit sa isi incheie activitatea

Alte articole