4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Hoț prins la Târgu Frumos

Ieri a fost prins și reținut Dinu Alberto Vijai din Târgu Frumos, un tânăr în vârstă de numai 18 ani, dat de anul trecut în urmărire, pentru mai multe infracțiuni de furt calificat.

În luna iulie a anului trecut a fost emis pe numele acestuia din partea Judecătoriei Pașcani, un mandat de executare deoarece instanța a hotărât o pedepsă cu închisoarea, de patru ani, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Așa cum precizează și inspectorul de poliție, Alexandru Chelaru, ”în cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu Frumos a fost depistat şi reţinut D.A.V., de 18 ani, din Târgu Frumos, pe numele căruia instanţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la 5 ani pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.”

Hoțul a fost prins și dus într-un centru de detenție din Brăila, unde urmează să își ispășească pedeapsa.
Tâlharul era cunoscut pentru mai multe furturi la care participase anul trecut împreună cu frații săi, deși pe atunci era încă minor.
Din păcate, din ce în ce mai mulți tinerii sunt implicați în astfel de infracțiuni și riscă să își petreacă unii din cei mai frumoși ani din viață, în penitenciare.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow