More

  Hoţ prins la magazinele lorimer. Și-a riscat libertatea pentru o sticlă de spirt medicinal

  Array

  Furturi LorimerFurturi pe banda rulanta din magazinele Lorimer. In numai cateva zile, doua dintre punctele de lucru, unul din zona deal iar celalalt din vale au fost incercate de hoti.

  Este vorba mai exact despre magazinul de pe strada Mihai Eminescu, unde in cursul zilei de duminica, un batran a bagat o sticla de spirt in buzunar si a vrut sa ii pacaleasca pe angajati. Insa, gestionara l-a observat la timp pe clientul cu gesturi de infractor si l-a oprit inainte ca acesta se paraseasca incinta magazinului. La scurt timp, in zona a sosit si un echipaj de politie care l-a legitimat pe barbat si l-a condus la sediul politiei pentru cercetari.

  Aceeasi situatie s-a inregistrat si la magazinul din fata Scolii “Iordachi Cantacuzino”. Marti, 25 iunie, o femeie a fost depistata de angajati dupa ce a indesat in poseta o punga cu cafea si cateva produse alimentare.

  Pentru a descuraja infractiunile de furt din societatea comerciala, managerul lantului de magazine a facut publice imaginile video din prima situatie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet