10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Hoţ prins cu bunurile furate asupra sa

O familie din Paşcani a rămas fără agoniseala de o viaţă după ce un hoţ a intrat în casă, pe geam şi a luat bani, bijuterii şi ceasuri, în valoare de aproape 6 mii de lei. Tânărul a fost prins de către poliţişti în timp ce patrula pe stradă 1 Decembrie din Municipiu.

catalin verdes

Andrei Cătălin Verdeş a sustras 350 euro, ceasuri şi bijuterii, din locuinţa păşcănencei de 48 ani, însă au fost recuperate în totalitate. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu încă un dosar penal pentru furt şi riscă să ajungă după gratii pentru următoare luni.

Poliţiştii de Proximitate din Paşcani desfăşoară şi în această perioada acţiuni de informare şi prevenire a furturilor şi spargerilor de locuinţe în rândul cetăţenilor pentru a nu cădea victima hoţilor. Recomandările se referă la modul de comportament şi la asigurarea tuturor măsurilor de siguranţă pentru protejarea locuinţei.

Andrei Cătălin Verdeş în vârstă de 28 de ani din Paşcani, la începutul acestei luni, după ce a consumat alcool şi a distrus o sala de jocuri, pierzând bani la păcănele a vrut să se arunce de pe un turn de evacuare a fumului a unei centrale termice din zona Gării Paşcani. A petrecut acolo mai bine de o ora, la faţă locului fiind prezente echipe de pompieri, poliţie şi zeci de oameni printre care familie şi prieteni. A coborât, pe scară, singur.

Păşcăneanul este cunoscut poliţiei având mai multe dosare penale. Acesta a furat din mai multe apartamente de pe rază oraşului. Mai mult, în urmă cu câţiva ani a făcut şi închisoare pentru faptele sale.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani cu propuneri legale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow