2.2 C
Paşcani
miercuri, martie 29, 2023
Array

Hoţ prins cu ajutorul câinelui poliţist Ringo

Câinele poliţist Ringo de la Hîrlău a mai prins un hoţ. Acesta intrase prin efracţie într-o gospodărie din comună Cucuteni de unde a luat bani şi bijuterii în valoarea de câteva sute de lei. Sesizarea a fost făcută, de către păgubitul care a văzut dimineaţă că îi lipsesc bunurile, la Poliţia din Hîrlău. Furtul a avut loc în noaptea de 5 spre 6 iunie.

cainel ringo

La faţă locului s-au deplasat imediat politiţii criminaliştii şi câinele poliţist Ringo din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău cu conductorul sau ag. şef principal Chitic Dănuţ Gabriel.

Câinele poliţist, specializat în prelucrarea urmelor umane, a luat de îndată, urma bănuitului de comiterea faptei, conducând poliţiştii la domiciliul acestuia.

Fiind adus la cercetări de către poliţişti, în urmă probatoriului administrat în cauza, bănuitul comiterii faptei, Tudorel B, în vârstă de 46 ani, din comună Cucuteni, a recunoscut săvârşirea furtului.

La finalizarea cercetărilor, dosarul penal urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

Câinele poliţist Ringo din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău, a participat la numeroase cazuri privind comiterea de infracţiuni, reprezentând un real ajutor pentru poliţişti, în identificarea autorilor. Câinele are vârstă de 7 ani şi face parte din rasă ciobăneştilor germani şi întruneşte toate calităţile unui câine de serviciu, utilitar sau de companie.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow