Horoscopul zilei: Unii nu trebuie sa uite ca mai sunt si facturi de platit!

Unii atrag privirile celor din jur, alţii mulţi bani! Două zodii încep săptămâna cu dreptul, cu noroc în dragoste şi la capitolul finanţe.

Nativi Peşti…cum vor face rost de bani, cum vor da o fugă să-şi schimbe garderoba….Ar fi excelent…ca înainte să se ducă la cumpărături, să arunce un ochi pe facturile de luna trecută.

Programul Berbecilor va fi atât de lejer…de parcă ar fi încă o zi de weekend. N-ar fi rău să profite de timpul liber…pentru a ieşi la o plimbare în parc cu familia…sau cu prietenii.

Şi Taurii ar fi bine să dedice mai mult timp activităţilor recreative…Doar în felul acesta îşi vor încărca bateriile pentru o nouă săptămână…

Din punct de vedere sentimental, Gemenii vor fi cam nemulţumiţi astăzi..şi au tendinţa să facă din ţânţar, armăsar..E indicat să aibă grijă la atitudinea faţă de partener…dacă nu vor să înrăutăţească lucrurile.

De abia a început săptămâna…că Racii au obosit deja…Aşa că astăzi…mai mult ca niciodată…vor avea nevoie de sprijinul persoanei iubite.
***
În schimb, Leii…vor fi foarte energici şi plini de entuziasm. Sunt determinaţi să ducă la bun sfârşit.. o activitate începută cu mai mult timp în urmă.

Fecioarele ar putea să-i abordeze pe cei cu care s-au certat în trecut. Astrele spun că au şanse mari să se împace cu ei…şi chiar să redevină prieteni.

Balanţele vor face furori în rândul persoanelor de sex opus…Aşa că…cei care sunt într-o relaţie…ar trebui să fie foarte vigilenţi pentru a nu stârni gelozia persoanei iubite.

Şi Scorpionii se vor face remarcaţi…dar la locul de muncă…Vor fi apreciaţi de superiori şi e foarte posibil să le intre în cont.. o sumă frumoasă de bani.

Săgetătorii ar fi bine să fie atenţi să nu întârzie la anumite întâlniri importante…pentru că ar putea apărea unele evenimente neprevăzute.

Capricornii sunt cam plictitisiţi de rutina ce s-a instalat la locul de muncă…O ieşire cu prietenii…i-ar putea scoate din această stare.

Vărsătorii nu se vor consuma prea mult.. dacă vor apărea probleme la locul de muncă….Vor lua fiecare lucru ca atare şi se vor bucura de fiecare moment frumos. OBSERVATOR

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow